NORD Estate

NORD Estate

Calle Pinito del Oro 4

Property Types

  • 30% Apartment
  • 20% Villa
  • 20% Single Family Home
  • 30% Other

Property Status

  • 55% For Sale
  • 45% For Rent

Property Cities

  • 20% Arguineguin
  • 10% San Agustin
  • 10% Casillas de Morales
  • 60% Other

About NORD Estate

Nord estate er din danske ejendomsmægler i Spanien

Med over 10 års erfaring i ejendomshandel på de Kanariske øer og et team af professionelle ejendomsmæglere fra hele verden, er vi klar til at rådgive dig om dit boligkøb i Spanien. Vi har adgang til mere end 12.500 boliger i 

Spanien, og kan dermed med garanti finde lige det du søger. Fortæl os hvad du søger, og vi vil finde det til dig. Det er således vi arbejder, og således vi har hjulpet hundredvis af købere til at finde den rette bolig. Vi tager udgangspunkt i dine behov, krav og drømme.

Om os

Nord Estate er et dansk firma – ejet af Anja Maria Korsgaard Petersen, som beskæftiger sig med køb, salg og leje af lejligheder, huse, landejendomme og liebhaverboliger i Spanien, og som har specialiseret sig i formidling af boliger i Spanien.


Vi har mere end 10 års erfaring inden for bank, finansiering og boligrådgivning. Vi har hele pakken, der garanterer dig en god og sikker bolighandel. Vi beskæftiger os med bolighandler på de Kanariske øer og Costa del Sol og har en stor indsigt i boligmarkedets udvikling og vi kender vejen til en tilfredsstillende bolighandel.

Vi sælger dig ikke bare et hus, vi sælger dig et hjem – og så sælger vi dig den livsstil du og din familie efterspørger. Vi ved hvad der skal til for at børnefamilien trives. Vi forstår hvad der er væsentligt i pensionsalderen, når du køber din første udenlandske feriebolig, samt hvis du ønsker at flytte til Spanien permanent – vi ved hvor du skal bo for at trives i dine omgivelser.

Vi hjælper med at finde den helt rette bolig, som opfylder alle dine ønsker i forhold til beliggenhed og pris. For at opnå fælles succes, så er dialog vores vigtigste redskab og samtidig går vi meget op i den personlige relation i hele forløbet før, under og efter overtagelsen. I dag kan det meste foregå via mails, telefon og internettet, men vi føler, at den personlige kontakt er meget vigtig. Derfor tilbyder vi altid vores kunder et opstartsmøde hjemme hos dem, så vi kan sikre os, at vi arbejder mod et fælles mål – JERES drømmebolig i Spanien. ( her kunne de måke møde dig?) Hvis ikke så tager vi den ud og ændrer teksten en smule.

Vi samarbejder med lokale ejendomsmæglere, og du vil altid have en skandinavisk talende agent med som gør at du som kunde altid er sikker på at alt foregår på et sprog som er forståeligt. Vores samarbejdspartnere har alle mange års erfaring fra boligmarkedet i Spanien og er alle bosat i områderne. Herved har vi den helt rette basis for at give dig den rette vejledning og rådgivning i forhold til dine ønsker.

Vores forretningsstil er præget af personlig tilstedeværelse, grundighed, kompetence, tillid og engagement. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde din drømmebolig i Spanien.

Når du vil købe en bolig i Spanien, anbefaler vi, at du får professionel assistance – også selvom du måske kan tale sproget. At købe hus i Spanien er nemlig meget anderledes, end det du kender til fra dansk bolighandel. Uanset om du vil købe en feriebolig – evt. med henblik på hel eller delvis ferieudlejning – som investering, som erhverv og/eller som din helårsbolig, fordi du vil flytte permanent til Spanien, bør du alliere dig med en kyndig rådgiver, der har grundig erfaring og et indgående kendskab til både spansk bolighandel, lovgivning og praksis.

Vi og vores samarbejdspartnere i Spanien rådgiver dig på dansk, norsk, svensk, engelsk eller tysk.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål vedr. bolig i Spanien.

Language: English, spanish, danish, swedish, Norwegian

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare